Electro-acupunctuur

Een verstoring of blokkade in je energiesysteem kan klachten veroorzaken. Deze blokkades kunnen we opsporen en behandelen met electro-acupunctuur met behulp van PROGNOS-meetapparatuur.

Hoe werkt Prognos?

Prognos is een high-tech gezondheids computeranalysesysteem voor diagnose en behandeling van chronische klachten. Het wordt onder meer toegepast in de ruimtevaartgeneeskunde. In de Benelux werken ca. 150 behandelaars met Prognos.

Prognos biedt een unieke combinatie van Oosterse wijsheid en Westerse technologie. Systematisch wordt de oorzaak van klachten vastgesteld en de optimale therapie bepaald.

Het Prognos computer-analysesysteem meet de energietoestand van de 24 hoofdmeridianen, de energiestromen in het lichaam. De patiënt draagt tijdens de meting een koptelefoon en een bandje om de pols. Deze zijn verbonden met het systeem. De behandelaar meet 24 punten aan het begin en einde van de meridianen aan de handen en de voeten.

Na de meting toont Prognos in overzichtelijke grafieken welke meridianen een energetische verstoring hebben. Ook wordt met grote nauwkeurigheid zichtbaar wat de oorzaak is van deze verstoring en hoe herstel van het evenwicht kan worden bereikt, zodat klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Wat meet Prognos?

Het Prognos-systeem meet 15 verschillende oorzaakcategorieën. Daaruit kan worden afgeleid welke supplementen noodzakelijk zijn.

Behandelplan

Eerst wordt een volledige meting verricht voor al deze categorieën: alle functies en mogelijke oorzaken worden gemeten en geanalyseerd om tot een complete diagnose te komen.

Nadien kunnen specifieke functies opnieuw gemeten worden om het resultaat van de behandeling te beoordelen. 

Wil je meer weten?

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.