Vitaal water

Acqua Universo

In 2004 zijn Remy Mosch en Ineke Moerman geraakt door dit water. Fris, helder, ECHT maar ook een beetje magisch.

Dit was het startpunt van Acqua Universo.

Met de vitalisers van Acqua Universo is het mogelijk de vitaliteit van het WATER sterk te verbeteren. Praktijkonderzoeken hebben dit al uitgewezen. Ervaring leert ons dat dieren goed reageren op vitaal WATER, o.a. bij de spijsvertering en doorbloeding. Voedingsstoffen worden gemakkelijk opgenomen en dit zorgt voor een gelijkmatige groei. Door vitaliteit te integreren in het watermanagement wordt de basis van de land- en tuinbouw versterkt.

Jaren verder, na wetenschappelijke proeven en onderzoek (o.a. bij WUR en Leidse Universiteit) moedigen duizenden huishoudens, bedrijven en een veelvoud aan mensen ons aan ‘de boodschap’ van WATER verder te vertellen.

Met de kennis en technologie van Acqua Universo kun je je voordeel doen.

Acqua Universo

Transfer Factor supplementen

“In 1949 ontdekte de New Yorkse arts S. Lawrence dat reacties van het immuunsysteem overgedragen konden worden door een extract van witte bloedcellen. Deze intelligentie kan ‘kennis’ overbrengen over het immuunsysteem aan onze cellen. Dit is de transfer factor en wordt uit colostrum van koeienmelk en kippeneieren gehaald. 4Life supplementen bevat deze transfer factor.”

4Life transfer factor is voor iedereen die een boost nodig heeft voor zijn immuunsysteem, een overactief immuunsysteem wil kalmeren of zijn gezondheid op peil wil houden.

logo 4life

Wil je meer weten?

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.